Kom kennismaken!

Heb je interesse in onze school of denk je dat Hogelant een goede keuze is voor jou? Kom dan eens de sfeer proeven, ontmoet leerlingen en het team, en ontdek wat het Hogelant nét even anders maakt.

Persoonlijke rondleiding

Het maken van de juiste schoolkeuze is belangrijk. Je wilt met een goed gevoel naar een school toe gaan. Daarom nodigen wij jou en je ouders uit voor een persoonlijke rondleiding. Je ouders kunnen hiervoor een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen met de administratie via 020-6344737.

Wil je nu al een kijkje nemen? Loop dan hier alvast digitaal door onze school.

Open avond

Dit jaar staat onze open avond gepland op dinsdag 17 januari 2023 en zijn onze deuren geopend van 18:30 tot 20:30. Wij hebben in alle lokalen activiteiten en docenten die u en uw zoon/dochter van antwoorden kunnen voorzien als u vragen heeft. Wij hopen u dan te zien!

Open lessen

Ben jij een leerling uit groep 8 en benieuwd naar onze manier van lesgeven? Kom dan naar een van onze open lesmiddagen om echte lessen te volgen!

Op woensdag 18 januari 2023 en/of woensdag 12 april 2023 om 13:00 ben je van harte welkom. Onze enthousiaste leraren geven verschillende lessen en zo maak je alvast kennis met onze school. Dit helpt in het maken van een goede keuze.

En neem meteen jouw ouder(s)/verzorger(s) mee. In de aula geven wij informatie en kunnen zij vragen stellen aan onze leraren. Zo krijgen zij ook meteen een goed beeld van Hogelant. De lessen zijn om 15:00 uur afgelopen.